23 Kasım 2014 Pazar

mp3, porno, sex, video

lan ne günlerdi be. daha kaç yaşındaydık, ekolay'dan internet almışız. 15dk. internet amına koyim boru mu? 3 mb'lık bir mp3'ü 3 saatte çektiğimiz zamanlar. aysiku maysiku zamanları. salak salak işler. kol gibi gelen telefon parası. sonrası acı bir yanak sancısı.

ama bu işlerin tadı da o zamanlarda kaldı. bir siteye girersin, sanki indiyana cons hazine bulmuş. gözleri pörtletip bir iki meme göt görmeye çalışırsın. ha sen inkar edebilirsin şimdi ama, geçicen bu işleri hacım. bal gibi de asıldın işte ergenlik dönemin boyunca. haaa ama şu yaşına gelmiş ve hala asılıyorsan, aysiku zamanında kalmışsın hacı. kusura bakma.

gelişine yazmak ne güzel lan. dert tasa yok amk. yarın mesela 22:00'ye kadar falan çalışacağım. ama olsun. elimiz ekmek tutuyor. başka bir şey tutsa daha çok para kazanırdık ya neyse.

postun başlığı da o dönemlerden işte. 15 dk içine her şeyi sığdırma çabası. o zamanlar arama motoru arabul falan daha. en çok aranan kelimeler başlıkta. rihanna filan yok tabi daha. millet serdar ortaç kliplerindeki hatunlara halleniyor.

melissa çayı iyi yalnız bak. sinirini alıyor insanın, sütlaç gibi oluyorsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder